Wat wij voor jou kunnen betekenen:

Samen kijken we naar jouw wensen en hoe we jou daarbij van dienst kunnen zijn. Samen met jou verwerken wij de inkomsten en uitgaven van jouw bedrijf tot een overzichtelijk geheel. Wij maken het je graag gemakkelijk, zodat je je kunt richten op wat voor jou belangrijk is. Je kunt je met een gerust hart op de groei van jouw onderneming richten, zonder zorgen.

Boekhouder Breda

Financiële administratie

Als ondernemer komt er veel meer op je af dan alleen het reguliere werk. Er wordt van je verwacht dat je alle financiële en administratieve verplichtingen tijdig en op de juiste wijze bijhoudt. Je moet voldoen aan allerlei wettelijke regels, maar daarnaast wil je uiteraard ook weten hoe je er financieel voorstaat. Een goed ingerichte en up-to-date boekhouding is dan ook een vereiste. Daarmee kun je eenvoudig deze verplichtingen nakomen en heb je inzicht in jouw financiële situatie waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Met een boekhouding heb je meteen een goede basis voor de jaarrekening en voor de aangiften die gedaan moeten worden bij de Belastingdienst.

 

Samen met jou verzorgen wij jouw boekhouding tot in de puntjes zodat  alles voldoet aan de vereiste wet- en regelgeving. Daarnaast zorgen we ervoor dat je inzicht hebt in jouw cijfers, waardoor jouw onderneming kan groeien.

Belastingen en fiscaliteit

Als ondernemer ben je verplicht periodiek belastingaangiften te doen. Doe je dit niet tijdig of niet op de juiste wijze dan kan dit leiden tot boetes en problemen met de Belastingdienst. Dit geldt ook voor de bijbehorende betalingen. Wij hebben de kennis en de software om aangiften op de juiste wijze en tijdig voor jou te verzorgen en geven je duidelijk door op welk moment de betaling van de belasting moet zijn gedaan.

 

Wij verzorgen onder andere de volgende belastingen voor jou:

  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
Boekhouder Tilburg
Boekhouder Den Bosch

Adviezen waar je iets mee kunt

Wij zijn erop gericht om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen wij door jou actief bij te staan bij keuzes die je in het belang van jouw bedrijf maakt. Wilt je een nieuwe auto en vraag je je af of dit op de zaak kan? Adviezen en tips en tricks geven we proactief, bijvoorbeeld over jouw factuur lay-out.

 

Wij zijn er voor jou.


Voor wie?

Ondernemers

Heb je een eigen onderneming en wil je de complete administratie uit handen geven? Afhankelijk van jouw wensen, jouw kennis en ervaring stemmen wij onze werkzaamheden met jou af.

Wij staan klaar voor jou.

ZZP-ers en interim professionals

ZZP-er? Boekhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor zelfstandigen zonder personeel verzorgen wij de gehele administratie.

Particulieren

Het doen van de belastingaangifte is vast jouw hobby niet. Waarschijnlijk kost het meer tijd en stress dan het jou lief is. Is alles wel correct ingevuld? Ben ik niets vergeten? Heb ik een aftrekpost over het hoofd gezien? Met die twijfels reken je af zodra je Eligius Administratieve Dienstverlening inschakelt. Wij vertellen je wat je moet aanleveren en daarna ben je klaar voor een jaar.

Webshops

Heb je een webshop? Of verkoop je via Bol.com? Wij helpen je met jouw administratie.