Wie zijn wij?

Stel je je eens voor: jouw zakelijke administratie altijd keurig en optimaal in orde. Het kan, met Eligius Administratieve Dienstverlening als persoonlijke partner.

Wij houden ons bezig met alle vraagstukken die je op fiscaal, financieel en administratief gebied kunt hebben. Wij kennen een informele werkstijl met oog voor kwaliteit. We zijn betrokken bij onze klanten en denken graag met jou mee!


Onze naam

Onze onderneming heeft de naam Eligius Administratieve Dienstverlening. En dat met een reden, het gedachtegoed van Eligius spreekt ons enorm aan. Eligius werd geboren dichtbij Limoges in Frankrijk, en leefde van ca. 588 tot 660. Eligius werd opgeleid tot goudsmid. Niet alleen zijn vakmanschap gaven hem aanzien, maar ook zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid. Bij een belangrijke opdracht gaf hij het teveel aan goud terug aan de klant, wat in die tijd zeer uitzonderlijk was.

 

Eligius werd priester, en later adviseur van Dagobert I, koning der Franken. De bekendheid en invloed van Eligius dienden het goede doel. Zo zamelde hij geld in om slaven vrij te kopen en armen te helpen. Verder liet hij kloosters bouwen, restaureren of hervormen.

 

Wij hanteren dezelfde kernwaarden als Eligius:

 

  • Vakmanschap
  • Eerlijkheid
  • Betrouwbaarheid

 

En dat is terug te zien in onze dienstverlening.

Eligius in zijn werkplaats